Fshatrat SOS kanë akorduar për Tobacco Holding Group një kristal simbolik në shenjë falenderimi për ndjeshmërinë dhe aktivizimin dhe kontributin vazhdueshëm jo vetëm material, por edhe monetar në mbarëvajtjen e proceseve për rritjen e fëmijëve.

Kontributi i shprehur nga Tobacco Holding Group është pasuar nga një tjetër donacion në vlerë monetare për vitin 2018, para të cilat do të shkojnë për rritjen e qetë dhe të sigurt të fëmijëve të fshatit SOS.
Ndjeshmëria ndaj shtresave në nevojë, por sidomos për njerëzit pa mbështetje do të jetë prioritet edhe në muajt e ardhshëm të vitit 2018.